
Menu à la carte
Onze Chef Glenn van de Wiel presenteert met trots zijn nieuwe menu. Verfijnde wereldgerechten, bereid met de mooiste seizoensgebonden ingrediënten.
Starters
Sint Jacob / carpaccio / tamarinde / oester emulsie / sjalot / eekhoorntjesbrood
________ 28€
Steak tartaar / wit-blauw / vadouvan / granaatappel / zure room / gepekelde ui________ 26€
Gamba / Argentijns / open ravioli / ponzu / koolrabi / bergamot
________ 28€
Kalf / wang / gelakt / espuma pastinaak / schorsenerenchips / spruit________ 27€
Mains
Bavette / grain fed / knolseldertexturen / gemarineerde rode kool / aardappel krokant / jus Corse ________ 41€
Kalf Entrecote / gelakte peterseliewortel / worteltexturen / bordelaise ________ 41€
Schartong / geconfijte prei / nori / beurre blanc / gefermenteerde look / sepia ________ 38€
Mooie Meid / spinazie / winterpostelein / wulk / schuim van langoustine / dragonolie ________ 38€
Dessert
Mandarijn / mediterraans / biscuit extra vierge / mascarpone ijs / cleared mandarijn glass________ 17€
Dame Blanche________ 17€
Supplementen
Koninklijke Belgische kaviaar (10g) ________ 35€
Assortimet kazen ________ 19€
Gelieve ons te informeren over eventuele voedselallergieën / Ons volledige menu is ook beschikbaar in een veganistische versie.

