Skip to main content

Menu à la carte

Onze Chef Glenn van de Wiel presenteert met trots zijn nieuwe menu. Verfijnde wereldgerechten, bereid met de mooiste seizoensgebonden ingrediënten.

Mains

Steak Tartare Skybar Style ________________ 31
geserveerd met aardappelwedges, verse mayo en babygem salade

The Impossible Burger (Veggie) ________________ 29
geserveerd met aardappelwedges, verse mayo

Argentijnse Filet Pur 180g ________________ 39
geserveerd met aardappelwedges, verse mayo en aspergesalade

kies je steak topping:
• gebakken whiskey-pepersaus
• chimichurri-boter

Sole Meunière ________________ 43
geserveerd met bieslookpuree en babygem salade

Fingerlicking Tijgergarnalen à la Plancha en huisgemaakte zoete chilisaus ________________ 34
geserveerd met babygem salade, jonge oogstaardappelen, sriracha van zure room en dragon

Caesar Salade
• met 1/2 kreeft ________________ 42
• met kip ________________ 31
• klassiek ________________ 24

Open Ravioli (Pulled Pork / Veggie) ________________ 31 / 26

Dessert

Millefeuille aardbei & vanille  ______________________ 16

The Sweet Pink Tunki  ______________________ 17
frambozengranité, kokos-litchi sorbet & frambozenmeringue

Dame Blanche met chocoladetexturen  ______________________ 15

Café Glacé met whiskey & karamel  ______________________ 16

Dessert Cocktails

Espresso Martini ______________________ 14

Moka Martini (espresso martini met een schuim van café glacé) ______________________ 16

Golden Mustang ______________________ 13

White Russian ______________________ 13

Ierse / Italiaanse / Franse Koffie ______________________ 13

Supplementen

Koninklijke Belgische kaviaar (10g) ______________________ 35

Assortimet kazen ______________________ 19

Gelieve ons te informeren over eventuele voedselallergieën / Ons volledige menu is ook beschikbaar in een veganistische versie.