Menu à la carte
Onze Chef Glenn van de Wiel presenteert met trots zijn nieuwe menu. Verfijnde wereldgerechten, bereid met de mooiste seizoensgebonden ingrediënten.
Starters
Makreel / shiso / komkommer / sperzieboon ________ 22€
Runderrib / knolselderij / miso / parmezaan ________ 22€
Gnocchi / hokkaido-pompoen / salie / maitake-paddenstoel ________ 19€
Langoustine / bloemkool / piccalilli / bisque ________ 28€
Mains
Lamszadel / pastinaak / kool / Jeruzalem-artisjok ________ 39€
Heilbot / spitskool / wasabi / zeegroenten ________ 39€
Dessert
Chocolade / braam / vanille / viooltje ________ 15€
Supplementen
Koninklijke Belgische kaviaar (10g) per gerecht ________ 35€
Assortimet kazen ________ 15€
Gelieve ons te informeren over eventuele voedselallergieën / Ons volledige menu is ook beschikbaar in een veganistische versie.