
Menu à la carte
Onze Chef Glenn van de Wiel presenteert met trots zijn nieuwe menu. Verfijnde wereldgerechten, bereid met de mooiste seizoensgebonden ingrediënten.
Mains
Steak Tartare Skybar Style ________________ 31
geserveerd met aardappelwedges, verse mayo en babygem salade
The Impossible Burger (Veggie) ________________ 29
geserveerd met aardappelwedges, verse mayo
Argentijnse Filet Pur 180g ________________ 39
geserveerd met aardappelwedges, verse mayo en aspergesalade
kies je steak topping:
• gebakken whiskey-pepersaus
• chimichurri-boter
Sole Meunière ________________ 43
geserveerd met bieslookpuree en babygem salade
Fingerlicking Tijgergarnalen à la Plancha en huisgemaakte zoete chilisaus ________________ 34
geserveerd met babygem salade, jonge oogstaardappelen, sriracha van zure room en dragon
Caesar Salade
• met 1/2 kreeft ________________ 42
• met kip ________________ 31
• klassiek ________________ 24
Open Ravioli (Pulled Pork / Veggie) ________________ 31 / 26
Dessert
Millefeuille aardbei & vanille ______________________ 16
The Sweet Pink Tunki ______________________ 17
frambozengranité, kokos-litchi sorbet & frambozenmeringue
Dame Blanche met chocoladetexturen ______________________ 15
Café Glacé met whiskey & karamel ______________________ 16
Dessert Cocktails
Espresso Martini ______________________ 14
Moka Martini (espresso martini met een schuim van café glacé) ______________________ 16
Golden Mustang ______________________ 13
White Russian ______________________ 13
Ierse / Italiaanse / Franse Koffie ______________________ 13
Supplementen
Koninklijke Belgische kaviaar (10g) ______________________ 35
Assortimet kazen ______________________ 19
Gelieve ons te informeren over eventuele voedselallergieën / Ons volledige menu is ook beschikbaar in een veganistische versie.

