Skip to main content

Menu à la carte

Onze Chef Glenn van de Wiel presenteert met trots zijn nieuwe menu. Verfijnde wereldgerechten, bereid met de mooiste seizoensgebonden ingrediënten.

Starters

Hamachi / bbq / geglaceerd / gegrilde courgette / couscous / selder / lavas / krokante prei ________ 25€

Anjou duif / cévenne ui / gebrande ui-crème / kervelwortel ________ 26€

Sint-Jacobsvrucht / topinamboer / amandel / beurre noisette ________ 17€

Kalf zwezerik / dumpling / shiitake / tofu / ponzu / kaffir / boerenkool ________ 31

Mains

Hert / raap / biet / hazelnoot / look________ 41€

Entrecote / ocean beef / gelakte peterseliewortel / worteltexturen / bordelaise________ 41€

Rode poon / butternut “hasselback” / oliepompoen / witte pompoen / rendang Beurre blanc ________ 38€

Griet / spinazie / winterpostelein / wulk / schuim van langoustine / dragonolie________ 41€

Dessert

Peer / pecan / ras el hanout / yoghurt________ 17€

Dame Blanche________ 17€

Supplementen

Koninklijke Belgische kaviaar (10g) per gerecht ________ 35€

Assortimet kazen ________ 19€

Gelieve ons te informeren over eventuele voedselallergieën / Ons volledige menu is ook beschikbaar in een veganistische versie.