Skip to main content

Menu à la carte

Onze Chef Glenn van de Wiel presenteert met trots zijn nieuwe menu. Verfijnde wereldgerechten, bereid met de mooiste seizoensgebonden ingrediënten.

Starters

Sint Jacob / carpaccio / tamarinde / oester emulsie / sjalot / eekhoorntjesbrood
________ 28€

Steak tartaar / wit-blauw / vadouvan / granaatappel / zure room / gepekelde ui________ 26€

Gamba / Argentijns / open ravioli / ponzu / koolrabi / bergamot
________ 28€

Kalf / wang / gelakt / espuma pastinaak / schorsenerenchips / spruit________ 27€

Mains

Bavette / grain fed / knolseldertexturen / gemarineerde rode kool / aardappel krokant / jus Corse ________ 41€

Kalf Entrecote / gelakte peterseliewortel / worteltexturen / bordelaise ________ 41€

Schartong / geconfijte prei / nori / beurre blanc / gefermenteerde look / sepia ________ 38€

Mooie Meid / spinazie / winterpostelein / wulk / schuim van langoustine / dragonolie ________ 38€

Dessert

Mandarijn / mediterraans / biscuit extra vierge / mascarpone ijs / cleared mandarijn glass________ 17€

Dame Blanche________ 17€

Supplementen

Koninklijke Belgische kaviaar (10g) ________ 35€

Assortimet kazen ________ 19€

Gelieve ons te informeren over eventuele voedselallergieën / Ons volledige menu is ook beschikbaar in een veganistische versie.