Skip to main content

Menu à la carte

Onze Chef Glenn van de Wiel presenteert met trots zijn nieuwe menu. Verfijnde wereldgerechten, bereid met de mooiste seizoensgebonden ingrediënten.

Starters

Makreel / shiso / komkommer / sperzieboon ________ 22€

Runderrib / knolselderij / miso / parmezaan ________ 22€

Gnocchi / hokkaido-pompoen / salie / maitake-paddenstoel ________ 19€

Langoustine / bloemkool / piccalilli / bisque ________ 28€

Mains

Lamszadel / pastinaak / kool / Jeruzalem-artisjok ________ 39

Heilbot / spitskool / wasabi / zeegroenten ________ 39€

Dessert

Chocolade / braam / vanille / viooltje ________ 15€

Supplementen

Koninklijke Belgische kaviaar (10g) per gerecht ________ 35€

Assortimet kazen ________ 15€

Gelieve ons te informeren over eventuele voedselallergieën / Ons volledige menu is ook beschikbaar in een veganistische versie.