Menu à la carte
Onze Chef Glenn van de Wiel presenteert met trots zijn nieuwe menu. Verfijnde wereldgerechten, bereid met de mooiste seizoensgebonden ingrediënten.
Starters
Hamachi / bbq / geglaceerd / gegrilde courgette / couscous / selder / lavas / krokante prei ________ 25€
Anjou duif / cévenne ui / gebrande ui-crème / kervelwortel ________ 26€
Sint-Jacobsvrucht / topinamboer / amandel / beurre noisette ________ 17€
Kalf zwezerik / dumpling / shiitake / tofu / ponzu / kaffir / boerenkool ________ 31€
Mains
Hert / raap / biet / hazelnoot / look________ 41€
Entrecote / ocean beef / gelakte peterseliewortel / worteltexturen / bordelaise________ 41€
Rode poon / butternut “hasselback” / oliepompoen / witte pompoen / rendang Beurre blanc ________ 38€
Griet / spinazie / winterpostelein / wulk / schuim van langoustine / dragonolie________ 41€
Dessert
Peer / pecan / ras el hanout / yoghurt________ 17€
Dame Blanche________ 17€
Supplementen
Koninklijke Belgische kaviaar (10g) per gerecht ________ 35€
Assortimet kazen ________ 19€
Gelieve ons te informeren over eventuele voedselallergieën / Ons volledige menu is ook beschikbaar in een veganistische versie.