Skip to main content

Deze Pasen geniet je van een brunch op hoog niveau bij Skybar Antwerp.

Op zondag 20 en maandag 21 april verwelkomen we je voor een feestelijke brunch vol verfijnde smaken, lentevibes en panoramisch uitzicht — 35 meter boven de stad, in een stijlvolle en ontspannen setting.

• Assortiment van ambachtelijke broodsoorten
• Viennoiserie (croissants, chocoladekoeken, enz.)
• Boter
• Selectie van confituren en huisgemaakte spreads
• Burrata met tomaat
• Geroosterde lentepompoen met geitenkaas
• Assortiment van seizoenssalades
• Kaasschotel
• Charcuterieschotel
• Gerookte visschotel
• Gazpacho

van Chef Glenn Van de Wiel

Starters

Asperges op Vlaamse wijze
Vol-au-vent (romige kippenragout met bladerdeeg)

Mains

Zeebaars / tuinkruidensaus / mediterraanse groenten / gegratineerde aardappelpuree
of
Rosbief / pickles / dragon / mediterraanse groenten / gegratineerde aardappelpuree

Dessert

Koude sabayon met kriek en aardbei
of
Selectie van chocolade-, vanille- en mokkadesserts

Gelieve ons te informeren over eventuele voedselallergieën / Ons volledige menu is ook beschikbaar in een veganistische versie.

Kies een tijdslot tussen 11:00 en 12:00.

Vermeld in de opmerkingen of je kiest voor vis of vlees als hoofdgerecht.

Ben je vegetariër? Laat het ons daar ook even weten.

OPTIE 1

Inclusief volledige brunchformule

PRIJS: 59€ pp

OPTIE 2

Inclusief volledige brunchformule + onbeperkt drankenformule:
(wijn / sparkling wijn / Bloody Mary / Mimosa / bier / frisdrank / water / koffie en thee)

PRIJS: 88€ pp

Reserveer je Paasbrunch via ons standaard reservatiesysteem.