Skip to main content

Menu à la carte

Onze Chef Glenn van de Wiel presenteert met trots zijn nieuwe menu. Verfijnde wereldgerechten, bereid met de mooiste seizoensgebonden ingrediënten.

Starters

Makreel / shiso / komkommer / sperzieboon ________ 25€

Runderrib / knolselderij / miso / parmezaan ________ 25€

* Gnocchi / hokkaido-pompoen / salie / maitake-paddenstoel ________ 22€

** Langoustine / bloemkool / piccalilli / bisque ________ 30€

Mains

Lamszadel / pastinaak / kool / Jeruzalem-artisjok ________ 45€

Heilbot / spitskool / wasabi / zeegroenten ________ 45€

Dessert

Chocolade / braam / vanille / viooltje ________ 17€

Supplementen

Koninklijke Belgische kaviaar (10g) per gerecht ________ 35€

Assortimet kazen ________ 15€

Gelieve ons te informeren over eventuele voedselallergieën / Ons volledige menu is ook beschikbaar in een veganistische versie.